Araç Değer Kaybı Ayrıca Eksper Ücreti De Ödenir Mi?

Herhangi bir sebeple araç değer kaybı başvurusu yapan herkes, araç değer kaybı ödemesi ile birlikte eksper ücretinin de ödenip ödenmeyeceğini sorar. Bu soru çok yaygın ve hemen hemen herkesin aklına gelen bir sorudur. Kısaca cevap vermek gerekirsek, istisnai durumlar hariç genel olarak -evet- diyebiliriz.

Araç değer kaybı tahsilatı için yaptığınız başvurundan önce değer kaybı eksper hizmetine ödediğiniz ücreti, yazılı başvuru ile değer kaybı başvurunuzda alabilmeniz mümkündür. Sigorta tahkim kurulu kararlarının bir bölümünde değer kaybı ekspertiz raporlarının tanzimi için haracığınız paraların tahsilini talep etmemize rağmen, bazı tahkim kuru hakemlerinin eksper ücretinin tamamının ödenmesine, bazılarının kısmen ve hatta bazılarının da hiç ödenmemesine dönük kararları mevcut olduğu için, bu konuda kesin bir karar birliği bulunmamaktadır.

Bu konuda veya başka herhangi bir konuda uzman ekibimizden detaylı bilgi almak ve aklınızda olanları sormak için 0507 079 29 29 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

Bu yazıyı paylaşın

1
e
H
0
P
#
#
L
W
#
#
L
W
#
#
L
W
#
#
L
Yardım Alın